به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به کپسایسین در این فلفلها، فواید گاه شگفتانگیزی برای سلامت بدن به ارمغان میآورد که در این اینفوگرافیک به چند مورد از آنها اشاره شده است.
منبع دادهها: مدیسیننت
فلفلهای تند (چیلی) به دلیل بهبود طعم و مزه وعدههای غذایی، در بین طرفداران خوراکیهای تند، محبوبیت زیادی دارند.
تحقیق جدید نشان میدهد که ممکن است بله. پژوهشها نشان میدهند که بازگرداندن لذت خوردن میتواند به افراد کمک کند تا بهطور آگاهانهتری غذا بخورند و از الگوهای عادتگونه و پرخوری جلوگیری کنند.
رچل سیلورمن، ۲۹ ساله، که سالها با درد شدید معده ناشی از سندرم روده تحریکپذیر (IBS) دست و پنجه نرم میکرد، پس از توصیه پدرش به هیپنوتراپی روی آورد. با استفاده از یک اپلیکیشن هیپنوتراپی، او بهبود قابل توجهی در علائم خود تجربه کرد و برای شش ماه از حملات درد رهایی یافت. این درمان با تنظیم ارتباط میان مغز و روده، به کاهش حساسیت و دردهای گوارشی کمک میکند.
پژوهشها نشان میدهد که انجام فعالیتهای ذهنی، داشتن تغذیه سالم، ورزش منظم و مدیریت استرس میتوانند از کاهش تواناییهای شناختی جلوگیری کنند. در این گزارش، ۱۰ راهکار کاربردی برای حفظ تمرکز و تقویت ذهن را بررسی میکنیم.
در حالی که دندان عقل مستقیماً باعث سنگ لوزه نمیشود، اما میتواند شرایطی را ایجاد کند که احتمال تشکیل آنها را افزایش دهد. رعایت بهداشت دهان، رسیدگی به مشکلات دندان عقل و آگاهی از علائم خطر میتواند به پیشگیری و درمان این مشکلات کمک کند. در صورت مشاهده علائم شدید یا مداوم، مراجعه به پزشک بهترین راهحل خواهد بود.
بیاختیاری لچکی شایع است، اما میتوانید با آموزش مجدد مثانه و سایر درمانها تسکین پیدا کنید
بسیاری از افراد هنگام انتخاب محصولات آرایشی، بیشتر به ماندگاری، پوشش و کیفیت آنها توجه میکنند و کمتر به ترکیبات شیمیایی موجود در آنها اهمیت میدهند. اما مطالعات علمی نشان داده است که برخی از این ترکیبات میتوانند تأثیرات جدی بر سلامت بدن، بهویژه خطر ابتلا به سرطان سینه، داشته باشند.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که روزه داری متناوب طولانی مدت با کاهش سطح سروتونین در مغز، میل جنسی موش های نر را افزایش می دهد. این اثر با کمبود تریپتوفان در رژیم غذایی مرتبط بود که تولید سروتونین را کاهش میدهد(یک انتقالدهنده عصبی شناخته شده برای مهار رفتار جنسی).
برخی از مهمترین مواد مغذی که افراد به مقدار کافی دریافت نمیکنند، شامل ویتامینهای A، D، E و C، فولات، کلسیم، منیزیم، فیبر و پتاسیم هستند. همچنین، کمبود آهن در میان دختران نوجوان و زنان پیش از یائسگی مشاهده میشود.
نظر شما